Le Baligan

Restaurants, 

CABOURG

Le Baligan – Tagliatelles Saint-Jacques
François Teissonnière
ravioles d’homard
François Teissonnière
Cocotte de Saint-Jacques et Saint-Pierre à l’oseille
François Teissonnière
Boudin de Saint-Jacques
François Teissonnière
Ceviche de Saint-Jacques
François Teissonnière
Crème d’endives
François Teissonnière
Le Baligan – Carbonara de seiche
François Teissonnière
Le Baligan symphonie
François Teissonnière
Le Baligan – Bulot crème de camembert
François Teissonnière
Le Baligan – Oeuf poché crème de homard
François Teissonnière

All the freshness of the open sea! Presentation of fish. Bank of sea fruits, blue lobster tank.

Ratings and quality marks

  • Normandie Qualité Tourisme
  • Qualité Tourisme

Restaurant

  • Quality marks: Normandie Qualité Tourisme, Qualité Tourisme
  • Culinary specialties: Fish, Sea food

Capacity

  • 80 maximum cover(s)

Prices

Payment methods

  • Carte bleue
  • Lunch vouchers
  • Holiday vouchers
  • Cash
  • Eurocard - Mastercard
  • Tickets restaurants
  • Visa

Services

Equipment

  • Highchair
  • Terrace

Sittings

  • Gift vouchers
  • Takeaway dishes
  • Caterer
  • Animals welcome
  • Groups welcome

Location

Proche (282m)

Work out my route